Miből építkezünk, alumínium profilok a télikerthez, medencefedéshez, elő tetőhöz, terasz beépítéshez, kocsibeállóhoz és egyéb saját termékeinkhez.

Hőszigetelt tetőrendszerek:

Télikert profilok

Aliver 1000

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m.

Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek helyezkednek el.

Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű.

Aliver 2000

Hőhídmentes tetőrendszer félnyereg – és nyeregtetők kialakításához. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz –elem speciálisan profilírozott tokozat, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég – síkok egybeesnek.  A rendszer alkalmas tetőablak befogadására is, mely szellőztetésre vagy tűz esetén használatos.

Aliver 5000

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához.
A gerendák magassága 150 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba.

Aliver 6000

Kiváló hőszigetelésű rendszer tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.

Viktorian plusz

Hőszigetelt télikert tetőrendszer. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ), a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik.

Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése)

A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

Miből építkezünk, alumínium profilok, télikert referenciáink között található kisebb télikertek, ami műanyag és jó hőszigetelést képviselő profilból készül, de a teherhordó itt is az alumínium külső merevítő biztosítja. Az Aliplast profilokból gyártunk télikerteket, előtetőt, nyílászárókat, stb

függönyfal rendszer
függönyfal rendszer
alumínium profilok
alu armónika ajtó
alumínium profilok
alu télikert és tető szerkezet
előtető
előtető