Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
H-P: 8:00 - 17:00, Szo: 8:00-12:00, V: Zárva
30 dec 2016

Debrecen településen végzett munkáink

Télikert Debrecen településen és egyéb munkáink, referenciánk, teraszra előtető, medencefedés, teraszbeépítés, kocsibeálló, nyílászárók képekben is. Az egész országban dolgozunk és egyre több megrendelés érkezik az UNIÓ országaiból is. Minőségi munkáinkat bizonyítja az ezernél is több referencia és az ISO minősítésünk.

Debrecen településen végzett munkáink, referenciánk, télikert, terasz előtető, medencefedés, teraszbeépítés, kocsibeálló, nyílászárók képekben is.

A télikert Debrecenben és Magyarországon, minden nagyvárosában készítettünk már valamilyen munkát, ami télikert és egyéb más termékeink gyártása, szerelése megtörtént. Debrecen és Debrecen környékén is nagyon sok munkáink vannak tervezve, beépítve.

Tervezőink az árajánlat kiadást követően, helyszíni felmérést végeznek, a kért télikertet, teraszbeépítést, előtetőt, kocsibeállót, medencefedést a vevőinkkel részletesen átbeszélik, amivel a szakmai tanácsadás segítséggel, a végleges gyártási méretek is felvételre kerülnek.

Alumínium télikert drágább a hibrid megoldással készült, azaz műanyag profil alumínium külső merevítővel ellátott télikerttől, de nagyobb télikerteket, csakis alumínium profilból erre a célra tervezett elemeket lehet tervezni.

Kérjen a tervezőinktől segítséget ezzel kapcsolatosan, nehogy olyan télikertet vásároljon, amire nincs is engedélye a gyártónak. Nekünk van engedélyünk a télikert gyártásra, és ISO minősítés szerint dolgozunk. Télikert Debrecen településen is van referenciánk.

telikert-debrecenben
télikert debrecenben
aluminium-telikert-uvegtetovel - télikert Debrecen településen
Alumínium télikert üvegtetővel
alu-telikert-harmonika-ajtóval
Alu télikert harmonika ajtóval
debrecen-telepulesen-vegzett-munka
Debrecen településen végzett munka

 

 

 

 

 

 

 

Télikertek alapanyagának kiválasztása sok mindentől függ.

A télikert tetőt szükséges akkor is alumíniumból készíteni, ha az oldalfalak műanyagból vannak, mivel alumínium tartó szarufák, statikailag  megfelelnek minden tető forma kialakításának. A télikert Debrecen oldalon bemutatott munkáink alumíniumból is készülnek. Az alumínium nem csak statikailag, formai kialakíthatósága megfelel a követelményeknek, hanem színféleség számos variációja is lehetséges, közte akár fautánzatú színek is.

Az alumínium az időjárásnak kitűnően ellenáll    Élettartalma nagyon magas.

Alumíniumból készült nyílászárók nagy szabadságot adnak a tervezéskor a nyitásmódok kiválasztásánál. Harmonika ajtó, toló-bukó ajtó, erkélyajtók, stb.

A télikertek nem csupán az otthonok esztétikáját gazdagítják, hanem kényelmet és funkcionalitást is hozzáadnak az életterünkhöz. Debrecen városában, ahol az évszakok váltakozása markánsan érezteti hatását, a télikertek kiváló megoldást kínálnak a természet közelségének élvezetére. Cégünk, mint megbízható télikert kivitelező Debrecenben, olyan egyedi és minőségi télikert munkákat kínál, melyek a város és környéke lakói számára is elérhetők és megfizethetők.

Télikert Munka, Amely Kiemelkedik Debrecenben

Télikertek tervezése és kivitelezése terén széleskörű tapasztalattal rendelkező csapatunk a legújabb trendeket és technológiákat alkalmazza a legmagasabb minőség eléréséért. Debrecen város különleges környezetéhez igazítva tervezzük és építjük meg a télikerteket, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az épület stílusához és a környező természeti adottságokhoz.

Miért Válasszon minket, Télikert Debrecenben?

1. Személyre Szabott Megközelítés

Minden ügyfelünk más és más elképzelésekkel érkezik hozzánk. Szakértő csapatunk a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig személyre szabott megközelítéssel dolgozik, hogy az elképzelései valóra válhassanak.

2. Magas Minőségű Anyagok

A télikertek tartósságának és esztétikai értékének eléréséhez csak a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel. Ezáltal garantáljuk, hogy a télikert hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti szépségét és funkcionalitását.

3. Rugalmas Határidők

Az időjárás változékonyságával számolva rugalmas határidőket biztosítunk ügyfeleink számára. Célunk, hogy a télikert minél hamarabb élvezhető legyen, ugyanakkor a kivitelezés során semmilyen minőségi kompromisszumot nem kötünk.

4. Teljes Körű Szolgáltatás

A tervezéstől kezdve a kivitelezésig és a végső átadásig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleinknek csak egy helyen kell intézniük az ügyeket, így időt és energiát spórolhatnak meg.

Hogyan Kezdheti El Télikert Munkánkat Debrecenben?

Amennyiben Ön is szeretné otthonát kényelmesebbé és esztétikusabbá tenni egy egyedi télikerttel, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Debrecen és környéke lakóiként garantáljuk, hogy a télikert munkánk a környezetükhöz tökéletesen illeszkedő, minőségi megoldást nyújt. Tekintse meg referenciáinkat, és győződjön meg róla, hogy mi vagyunk a télikert kivitelezés terén a megbízható partner Debrecenben!

Télikert Debrecen Funkciói és Használhatósága

A télikertek nem csupán esztétikus kiegészítők, hanem számos funkciót is betöltenek, különösen Debrecen változatos éghajlati körülményeinek figyelembevételével. Ezek a szerkezetek tökéletes helyszínt teremtenek az év bármely szakában a természet közelségének élvezetére. A télikertek nem csupán növelik az otthon hőmérsékletét a hideg hónapokban, de nyáron is kellemes klímát biztosítanak. A megfelelő szellőzési rendszerrel kombinálva ezek a kertek kiváló helyszínei lehetnek a családi összejöveteleknek, ünnepségeknek vagy egyszerűen csak a pihenésnek.

Energiatakarékos Télikertek Debrecenben

Figyelembe véve Debrecen változó időjárását, télikertjeink energetikailag hatékony kialakítással rendelkeznek. A korszerű szigetelőanyagok és az energiatakarékos üvegezés lehetővé teszik, hogy a télikertek télen is kellemes melegséget nyújtsanak, miközben nyáron megfelelő hűséget biztosítanak. Ezzel nem csak a komfortérzetét növeljük, hanem hozzájárulunk a fenntartható életmód kialakításához is.

További Extrák és Kiegészítők

Télikertjeink tervezésekor nem csak az alapvető funkciókra, hanem az egyedi igényekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Az automata redőnyrendszerektől kezdve a hangulatfényekig számos extrát és kiegészítőt kínálunk, hogy a télikert teljes mértékben megfeleljen az Ön elképzeléseinek. Ezzel az extra felszereléssel a télikert nemcsak praktikus, hanem hangulatos és kényelmes kikapcsolódási hely is lesz otthonában.

A Kényelem És Elegancia Találkozása Debrecenben

Vállalkozásunk célja, hogy a télikertek tervezése és kivitelezése során a kényelem és az elegancia tökéletes harmóniáját érjük el. Az egyedi télikertek Debrecenben nemcsak az otthona funkcionalitását növelik, hanem életminőségét is javítják. Bízza ránk a télikertépítés feladatát, és mi garantáljuk, hogy egy olyan térrel gazdagodik, amely a természet közelségét és az évszakok változásának szépségét ötvözi a modern technológia és design elemekkel. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy együtt tervezhessük meg álmai télikertjét Debrecenben!

.   Miért érdemes minket választani?

  • Sok éves tapasztalat a télikert gyártásában, télikert Debrecen
  • Sok referenciánk van, 1000 feletti télikert.
  • Sok bemutató mintadarab van az irodánkban.
  • Van telephelyünk, ahol a télikerteket gyárthatjuk.
  • Több éves garanciavállalás
  • Ingyenesen készítünk árajánlatot, látványtervet,

Ingyenes szaktanácsadás és felmérés.

Köszönjük, hogy végignézte a Télikert Debrecen településen végzett munkáink oldalunkat. Keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Kérjen INGYENES árajánlatot most. Kattintson erre a linkre, hogy az árajánlat kérő oldalra navigáljon!

Partner-Doors Kdt., télikert Debrecen.

Telefon: 06 20 336-0643, email: partnerdoors@gmail.com

30 dec 2016

Budapest településen végzett munkáink

Budapest településen végzett munkáink

Budapest településen végzett munkáink, referenciánk, télikert, terasz előtető, medencefedés, teraszbeépítés, kocsibeálló, nyílászárók képekben is.

Magyarország minden nagyvárosában készítettünk már valamilyen munkát, ami télikert és egyéb más termékeink gyártása, szerelése megtörtént. Budapest és Budapest környékén is nagyon sok munkáink vannak tervezve, beépítve.

Tervezőink az árajánlat kiadást követően, helyszíni felmérést végeznek nem csak Budapest település végzett munkáink, hanem országosan, a kért télikertet, teraszbeépítést, előtetőt, kocsibeállót, medencefedést a vevőinkkel részletesen átbeszélik, amivel a szakmai tanácsadás segítséggel, a végleges gyártási méretek is felvételre kerülnek.

kép

telikert-epites-debrecen
télikert építés Debrecen
Budapest településen végzett munkáink
télikert gyártása Budapesten
Budapest településen végzett munkáink
Budapest településen végzett munka
Budapest településen végzett munkáink
Budapesti télikert
Budapest településen végzett munkáink
teraszbeépítés Budapest
teraszra-telikert
teraszra télikert

 

 

 

 

 

 

 

Budapest településen végzett munkáink
Budapesti télikertek
telikert-epitese
télikert építése
telikertek-budapesten
télikertek budapesten
telikert-beepitese-budapesten
télikert beépítése Budapesten

 

24 nov 2016
Aluminuium-telikert-gyartasa

Télikert, teraszbeépítés és egyéb termékeink jelenléte településeken.

Télikert, teraszbeépítés

Télikert, teraszbeépítés és egyéb termékeink jelenléte településeken. Télikert, terasz beépítés és egyéb termékeink gyártására ISO minősítésünk van.

Télikert, terasz beépítés tartó profiljai Alumíniumból készülnek, míg az oldalfalak akár lehetnek műanyag profilból is, mivel jó hőszigetelő.

Télikert, teraszbeépítés
télikert teraszbeépítés

Magyarország területén dolgozunk. www.partner-garden.com oldalról részletesen.

Télikert munkavégzése profi szakemberekkel történik. Gyártunk és szerelünk Medencefedést, terasz előtetőt, kocsibeállót, ajtót, ablakokat, és minőségi nyílászárókat is mint pl: toló-bukó ajtót, harmonika ajtót is.

Télikert, terasz beépítés referencia képeink>>>> a télikert gyártás weboldalunkon is láthat, valamint ez oldal lap alján is mutatunk be a referenciánkból.

Budapest

Debrecen

05 febr 2014
alu-harmonika-ajtó

Toló-harmonika ajtó működése

Toló harmonika ajtó működése nagyon egyszerű kezelése könnyen megtanulható, tartós minőség, a télikert hasznos harmóniát teremt a természettel.

 

Harmonika ajtók

Nagy felületek nyitásának módjai – harmonika ajtók, tolóajtók Télikert elkészítésénél, terasz beépítésénél népszerű nyílászáró mind a toló-, mind a harmonika ajtó. Ezért természetes, hogy a Partner-Doors Kft.  kínálatában is számos speciális és nagyszerű műszaki megoldás megtalálható.

Miben különböznek a tolóajtók és a harmonika ajtók?

A tolóajtó egy síkban mozgó szerkezet, ahol az egyik ajtószárny rögzített, míg a másik előtte eltolható. Ebből adódik, hogy az ilyen nyílászáró beépítésekor csak a teljes nyitottá vált felület fele tehető átjárhatóvá. Az eltolható nyílószárny lehetséges maximális mérete meghatározza a legnagyobb nyitható szélességet. Tolóajtók esetében számolni kell az eltolni kívánt szárny súlyával, hiszen a benne lévő üveg jelentős tömeget képez. Ezzel szemben a harmonika ajtók a térben befelé vagy kifelé nyíló szerkezetek, ahol az ajtószárnyakat egymásra hajtva az ajtónyílás szélére kerülnek. Így a nyílás szabaddá és teljes szélességében átjárhatóvá válik. Hátránya a harmonika ajtóknak, hogy az egymásra került ajtószárnyak részére szabadon hagyott helyet kell biztosítani.

Hogyan döntsük el, hogy melyik szerkezetet válasszuk?

A toló és harmonika ajtók beépítéseinél fontos szempontok szerint kell mérlegelnünk. Így el kell döntenünk, hogy zárt vagy nyitott állapotban szeretnénk nagy felületet biztosítani az átláthatóság szempontjából. A tolóajtó zárt állapotban, a harmonika ajtó nyitott állapotban biztosít nagyobb felületet. Harmonika ajtóval akár 14 m felület is elérhető, például egy medence mellett, vagy wellness részleg esetében.

Milyen nyitási módozatok közül választhatunk?

Alapvetően a tolóajtók esetében két működési mód között választhatunk. A bukó-toló  kivitelnél a nyílószárny a síkból való kibuktatás után egy alsó vezetésű sínpályán tolható  oldalra. Az alsó megvezetés miatt egy néhány centis küszöb átlépése szükségessé válhat áthaladáskor, de fontos megjegyezni, hogy létezik megoldás, padlóba süllyesztett sínpálya esetében ugyanis úgy van kialakítva a rendszer, hogy akadálymentesített, botlásveszély sem áll fenn. A másik módozat az emelő-toló szerkezet, ahol a nyílószárnyat felemeljük, majd egy felső  vezetősínen oldalra mozgatjuk. A harmonika ajtók esetén a kifelé vagy befelé való harmonika nyitás között kell  választanunk. A döntési szempontokat illetően kérdezze építészét, vagy keressen fel minket, mérnökeink készséggel állnak a rendelkezésükre. Bár a harmonika ajtószárnyak számát többnyire meghatározza, hogy mekkora a felület szélessége amelyet nyithatóvá szeretnénk tenni. Ennek ellenére lehetőség van az egyes ajtószárnyak szélességének változtatásával változtatni a szárnyak számát. Erre akkor lehet szükség, ha akarunk egy  önmagában is (normál egyszárnyú ajtóként) nyitható szárnyat a harmonika ajtó szerkezetbe. Ez így elsőre bizonyára bonyolultnak hangzik, de kollégáink a hét minden napján rendelkezésükre állnak, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal.

Tolóajtók és harmonika ajtók üvegezése:

Magától értetődik, hogy mind a ROPLASTO mind az ALIPLAST toló illetve harmonika szerkezetei is rendelhetők 3 rétegű üvegezéssel. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy különösen az extra nagyméretű szerkezet esetén a üvegezések extrém ajtószárny súlyokat eredményezhetnek. Ezért szükséges, hogy mérnöki precizitással legyenek megtervezve ezen szerkezetek, hogy működésük hosszútávon is probléma mentes legyen. Az extrém méretek általában a műanyagprofiloknál jelentenek gondot, hiszen a stabilitásuk nem teszi lehetővé az extra nagy méretek gyártását.

A méret a lényeg! Mekkora lehet a maximális nyílófelület?

A modern építészet szívesen törekszik minél nagyobb üvegfelületek elérésére, ezért a gyártók is törekednek ennek a megvalósítására.

Sok beruházó, sajnálatos módon nem veszi figyelembe az árban megcélzott  termékkör fizikai korlátait és így csak a vásárláskor szembesül azzal, hogy a  terveken megálmodott gyönyörű építészeti megoldásokat, csak  jóval magasabb műszaki színvonalú nyílászárókkal, az elképzeltnél jóval drágábban  lehet megvalósítani.

Az ilyen csalódások megelőzése érdekében már a tervezés fázisában ajánlatos kiválasztani a beépítendő nyílászárók típusait. Ha úgy látjuk, hogy a megvalósítás magasabb költségeket jelent, mint amennyit rászánnánk, akkor itt még van mód a terv módosítására. Sokszor  elegendő pár centiméterrel kisebbre venni egy-egy nyílászárót és máris mértékadó árbeli különbségek adódhatnak.

A legrosszabb, amit elkövethetünk, ha egy magas műszaki követelményt támasztó beépítést, megpróbálunk „olcsóbban”, oda nem illő, gyenge minőségű termékkel megoldani.

Működtetés:

A nagyméretű nyílászárók minőségét a könnyű működtetés jellemzi leginkább, hiszen gyakran 150-200 kg-os szerkezeteket kell mozgatnunk. Ezeket gyermekeinknek is tudni kell kezelniük, balesetveszély nélkül.  Lényeges, hogy lehetőleg egy kézzel tudjuk működtetni azokat, hogy az áthaladás  könnyű és egyszerű legyen. Különösen a harmonika ajtók esetében jelenthet gondot a nem kellő körültekintéssel megtervezett nyílászáró.

alu-harmonika-ajto
alu harmonika ajtó
telikert-harmonika-ajto
télikert harmonika ajtó
13 aug 2013

Miből építkezünk? – Alumínium profilok termékeinkhez

Miből építkezünk, alumínium profilok a télikerthez, medencefedéshez, elő tetőhöz, terasz beépítéshez, kocsibeállóhoz és egyéb saját termékeinkhez.

Hőszigetelt tetőrendszerek:

Télikert profilok

Aliver 1000

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m.

Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek helyezkednek el.

Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű.

Aliver 2000

Hőhídmentes tetőrendszer félnyereg – és nyeregtetők kialakításához. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz –elem speciálisan profilírozott tokozat, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég – síkok egybeesnek.  A rendszer alkalmas tetőablak befogadására is, mely szellőztetésre vagy tűz esetén használatos.

Aliver 5000

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához.
A gerendák magassága 150 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba.

Aliver 6000

Kiváló hőszigetelésű rendszer tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.

Viktorian plusz

Hőszigetelt télikert tetőrendszer. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ), a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik.

Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése)

A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

Miből építkezünk, alumínium profilok, télikert referenciáink között található kisebb télikertek, ami műanyag és jó hőszigetelést képviselő profilból készül, de a teherhordó itt is az alumínium külső merevítő biztosítja. Az Aliplast profilokból gyártunk télikerteket, előtetőt, nyílászárókat, stb

függönyfal rendszer
függönyfal rendszer
alumínium profilok
alu armónika ajtó
alumínium profilok
alu télikert és tető szerkezet
előtető
előtető
24 júl 2013

Télikertek és terasz beépítés

Télikertek és terasz beépítés 

Télikertek és terasz beépítés A felméréstől az átadásig. Télikertek műanyag profilból! A tervező mérnökeink a vevővel egyetértésben tervezik meg.

TÉLIKERT TERVEZÉS ÉS KÉSZÍTÉS MINŐSÉGGEL ÉS GARANCIÁVAL

Télikertet, beépített, fedett teraszt szeretne? A kertes házak többsége már rendelkezik kisebb-nagyobb terasszal, amely nyáron a kellemes kikapcsolódás- vagy épp a nagyobb családi események központi helyszíne: a hidegebb hónapok során azonban többnyire kihasználatlan marad. a télikertek és terasz beépítés-ek mesterei. Nekünk van engedélyünk a télikert, előtető, medencefedés, függönyfal gyártásához. Mindehez az ISO Minősítést is megszereztük. Képzett szakemberek gyártják a télikerteket, és egyéb más termékeinket, valamint képzett szakemberek építik be.

A TÉLIKERT EGÉSZ ÉVBEN KÉNYELMES ÉS OTTHONOS

Szeretné Ön is önfeledten, vastag ruhába, pokrócokba burkolózás nélkül élvezni a kora tavasz és a késő ősz kellemes napsugarait, vagy akár a téli napos órákat? Vagy nyáron védeni magát a tűző naptól egy árnyékos, ám jól szellőzésű télikertben?

Télikertépítő cégünk, a Partner-Doors Kft. fedett teraszok építésével, télikertek átépítésével is foglalkozik, így akár egy mediterrán hangulatú, örökké zöld lakóteret is varázsolhatunk otthonába, ahol függetlenül az időjárástól és az évszakoktól, bármikor élvezheti a napsugarak jótékony hatását-, ill. a nyugtató természeti közelséget. Télikertjében egész évben virulhatnak a dísznövényei, ami egészséges és nyugodt légkört teremt. Télikert építés komoly szakértelmet igényel, amihez ISO minősítéssel rendelkezünk.

telikert
télikert
akcio- TÉLIKERTEK ÉS TERASZ BEÉPÍTÉS
akció
telikertek-muanyag-profilbol
télikertek műanyag profilból

TÉLIKERT, FEDETT TERASZ ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK RÉSZÉRE

Egy fedett terasz megnöveli a vendégteret, és egész évben jól kihasználható, hangulatos része lehet éttermének, kávézójának, cukrászdájának. Hasznos, mert véd, látványos, és nagyon jól kihasználható.  A télikertek és terasz beépítés ötletek határa a csillagos ég, melyet egy jól megválasztott télikerti üvegtetőn át már anélkül is láthat, hogy kimenne a szabadba.

A teraszbeépítések, előtetők és télikertek kivitelezése többféle egyedi lehetőséget rejt, felhasznált anyagok-, formai kialakítás és szerkezeti megoldás terén.

MŰANYAG TÉLIKERT, VAGY FA TÉLIKERT?

A Partner-doors télikertépítő szakemberei több mint húsz éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött a téli kert gyártás és teraszbeépítés kivitelezése terén számtalan különleges és stílusos variációs megoldással tudnak szolgálni ahhoz, hogy Ön kreatívan megnövelhesse lakóterét, minden szempontból elegánsabb, hangulatosabb, otthonosabb közeget nyújtva ezzel otthonának, vagy vendéglátóhelyének.

A télikertek és terasz beépítés minőségi anyagokból készül, legyen szó akár fáról, akár műanyag, vagy alumínium szerkezetről.

A téli kert, az üvegezett terasz az elérhető luxust képviseli ma már mindenki számára. Ha egy igazán szép télikertről álmodik, akkor segítünk, hogy megvalósuljon!

TÉLIKERTEK ÉS TERASZ BEÉPÍTÉS MINŐSÉGE

Funkcionalitásán túl, a télikert rendszereink számtalan kényelmi lehetőséget kínálnak: az egyszárnyú, kétszárnyú, toló-bukó ajtós nyílászárók és erkélyajtók beépítésétől a motoros karos napellenzőkön át egészen a különleges napvédő üvegekig, szellőztető és fűtőrendszerekig.
Olcsó télikert tervezés: kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Még egy fontos adat: már több, mint 700 elkészített és átadott üvegportál-, télikert  és előtetővel rendelkező referenciatárunk a garancia arra, hogy az ingyenes helyszíni felmérés során elkészített díjtalan látványtervünk elnyeri majd tetszését!

A PARTNER-DOORS TÉLIKERTEK ÉS TERASZ BEÉPÍTÉS MUNKÁJÁRA 10 ÉV GARANCIÁT BIZTOSÍT.

Télikertek műanyag profilból, alumínium külső merevítővel, vagy alumínium télikert gyártása kivitelezése, beszerelése.

Téli kert? A felméréstől az átadásig, itt minden egy helyen! A tervező mérnökeink a vevővel egyetértésben tervezik meg a télikert gyártását, kivitelezését. Minden más termékeinkre: előtető, medence fedés, függönyfal, terasz beépítés esetében is a cég és a vevő érdekeinek megfelelően járnak el.

A tervezett télikertnél, teraszbeépítésnél figyelemben veszik minden lehetséges megoldásokat és tervezik meg a nyílászárókat, toló-bukó ajtót, harmonika ajtót, bejárati ajtót, erkélyajtót, ablakokat is. Magyarország területén díjtalan a télikert és más termékeink felmérése, ha már elfogadható árajánlatot kapott a vevő. Budapest és Pest megyében, ha szükséges egyből felméréssel is kezdhetjük a munkát a vevő kérésére. Végzünk télikert beszerelést Szlovákiában, Ausztriában, Németországban egyaránt.

Magyarország szinte minden nagy városaiban készítettünk már télikertet, pl: Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, a Balaton környékén: Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Keszthely, Zamárdi, stb. Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Debrecen, Békéscsaba, Gyula, Szeged, Szolnok, Kecskemét, Salgótarján, Pest megyében: Érd, Szigetszentmiklós, Budaörs, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, stb. Pécs, Kaposvár, Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Sopron, és nagyon sok nagyvárosban.