Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
H-P: 8:00 - 17:00, Szo: 8:00-12:00, V: Zárva

Télikert gyártása, télikert készítése!

Télikert gyártása és télikert beszerelése ISO minősítéssel, profi csapattal! Cégünk a télikert gyártás területén szerzett több éves tapasztalata alapján, bátran kijelenti, hogy Magyarország piacvezető télikert gyártó és beépítő vállalkozása! Mely Magyarország teljes területén vállal beépítési munkát!

Nagy előnyünk az, hogy a termékhez szükséges alapanyagokat a legmagasabb minőségben szerezzük be és azokból a saját műhelyünkben, szakképzett emberekkel gyártjuk le a télikert-hez szükséges elemeket!

Több mint 25 éves tapasztalatunk-nak köszönhetően több mint 5000 télikertet gyártottunk le és építettünk be! Télikert gyártása. Ezen idő alatt a fejlődés volt az ami jellemzett minket, mivel eleinte csak fehér színben készítettünk télikerteket. Mára már a RAL színskálán elérhető összes színben készítünk télikertet!

Fa anyaggal nem dolgozunk, mivel nagy az esélye annak, hogy az élettartama nagyon rövid lesz! Ezért mi alapvetően műanyag, alumínium termékekkel dolgozunk melyekre bátran mondhatjuk, hogy örök életűek! Télikertjeink így elérhetőek fa mintázatú színben, így teljesmértékben olyan hatást kelt, mintha a télikertünk fából készült volna!

Télikert gyártása - Télikert gyártás

Télikert gyártása, és a minőség garanciája

Cégünk rendelkezik az elérhető minőségbiztosítási engedéllyel. Engedélyünk száma az MSZ EN ISO 9001:2015. Ezen minősítés alapvető elvárása a minőség ellenőrzés. Melynek köszönhetően az elkészült elemeket külön ellenőrzés alá vetjük, hogy az elem minden meghatározott kritériumnak megfelel-e!

Viszont ez a minősítés nem csak az elkészült elemekre tér ki, hanem maga a télikert gyártása-nak folyamatára is! Mivel az elemek gyártása 5-6 folyamaton megy keresztül egészen addig amíg eléri a végső kinézetét! Ezt az 5-6 folyamatot is folyamatosan montírozzuk, hogy a gyártási folyamat során is a lehető legmagasabb minőség legyen az általános!

Télikert beépítése helyileg!

Cégünk a télikert gyártás-át helyileg Budapesten végzi. Itt található a gyártási üzemünk mely a korhoz elvárható legmodernebb gépekkel van felszerelve azért, hogy az elkészült termékről a precizitás és a profizmus legyen elmondható!

A gyártást Budapesten, viszont a Beépítést, szerelést Magyarország teljes területén vállaljuk! Lakhat bárhol, Mátészalkán, Mohácson, Balassagyarmaton vagy akár Sopronban, mi elvisszük Önnek álmai télikertjét! Télikert gyártása.

Cégünk Magyarországon kívül vállal beépítést Szlovákiában és Ausztriában is! De volt már példa arra, hogy Svájcban és Brüsszelben is építettünk télikertet!

 

Télikert gyártása-ról további információkat talál további weboldalunkon! Kattintson ide!

Önnek is szüksége van egy télikertre? Kérjen árajánlatot még ma! Árajánlat kéréshez kattintson ide!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>