Télikertek és terasz beépítés 

Télikertek és terasz beépítés A felméréstől az átadásig. Télikertek műanyag profilból! A tervező mérnökeink a vevővel egyetértésben tervezik meg.

TÉLIKERT TERVEZÉS ÉS KÉSZÍTÉS MINŐSÉGGEL ÉS GARANCIÁVAL

Télikertet, beépített, fedett teraszt szeretne? A kertes házak többsége már rendelkezik kisebb-nagyobb terasszal, amely nyáron a kellemes kikapcsolódás- vagy épp a nagyobb családi események központi helyszíne: a hidegebb hónapok során azonban többnyire kihasználatlan marad. a télikertek és terasz beépítés-ek mesterei. Nekünk van engedélyünk a télikert, előtető, medencefedés, függönyfal gyártásához. Mindehez az ISO Minősítést is megszereztük. Képzett szakemberek gyártják a télikerteket, és egyéb más termékeinket, valamint képzett szakemberek építik be.

A TÉLIKERT EGÉSZ ÉVBEN KÉNYELMES ÉS OTTHONOS

Szeretné Ön is önfeledten, vastag ruhába, pokrócokba burkolózás nélkül élvezni a kora tavasz és a késő ősz kellemes napsugarait, vagy akár a téli napos órákat? Vagy nyáron védeni magát a tűző naptól egy árnyékos, ám jól szellőzésű télikertben?

Télikertépítő cégünk, a Partner-Doors Kft. fedett teraszok építésével, télikertek átépítésével is foglalkozik, így akár egy mediterrán hangulatú, örökké zöld lakóteret is varázsolhatunk otthonába, ahol függetlenül az időjárástól és az évszakoktól, bármikor élvezheti a napsugarak jótékony hatását-, ill. a nyugtató természeti közelséget. Télikertjében egész évben virulhatnak a dísznövényei, ami egészséges és nyugodt légkört teremt. Télikert építés komoly szakértelmet igényel, amihez ISO minősítéssel rendelkezünk.

telikert
télikert
akcio- TÉLIKERTEK ÉS TERASZ BEÉPÍTÉS
akció
telikertek-muanyag-profilbol
télikertek műanyag profilból

TÉLIKERT, FEDETT TERASZ ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK RÉSZÉRE

Egy fedett terasz megnöveli a vendégteret, és egész évben jól kihasználható, hangulatos része lehet éttermének, kávézójának, cukrászdájának. Hasznos, mert véd, látványos, és nagyon jól kihasználható.  A télikertek és terasz beépítés ötletek határa a csillagos ég, melyet egy jól megválasztott télikerti üvegtetőn át már anélkül is láthat, hogy kimenne a szabadba.

A teraszbeépítések, előtetők és télikertek kivitelezése többféle egyedi lehetőséget rejt, felhasznált anyagok-, formai kialakítás és szerkezeti megoldás terén.

MŰANYAG TÉLIKERT, VAGY FA TÉLIKERT?

A Partner-doors télikertépítő szakemberei több mint húsz éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött a téli kert gyártás és teraszbeépítés kivitelezése terén számtalan különleges és stílusos variációs megoldással tudnak szolgálni ahhoz, hogy Ön kreatívan megnövelhesse lakóterét, minden szempontból elegánsabb, hangulatosabb, otthonosabb közeget nyújtva ezzel otthonának, vagy vendéglátóhelyének.

A télikertek és terasz beépítés minőségi anyagokból készül, legyen szó akár fáról, akár műanyag, vagy alumínium szerkezetről.

A téli kert, az üvegezett terasz az elérhető luxust képviseli ma már mindenki számára. Ha egy igazán szép télikertről álmodik, akkor segítünk, hogy megvalósuljon!

TÉLIKERTEK ÉS TERASZ BEÉPÍTÉS MINŐSÉGE

Funkcionalitásán túl, a télikert rendszereink számtalan kényelmi lehetőséget kínálnak: az egyszárnyú, kétszárnyú, toló-bukó ajtós nyílászárók és erkélyajtók beépítésétől a motoros karos napellenzőkön át egészen a különleges napvédő üvegekig, szellőztető és fűtőrendszerekig.
Olcsó télikert tervezés: kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Még egy fontos adat: már több, mint 700 elkészített és átadott üvegportál-, télikert  és előtetővel rendelkező referenciatárunk a garancia arra, hogy az ingyenes helyszíni felmérés során elkészített díjtalan látványtervünk elnyeri majd tetszését!

A PARTNER-DOORS TÉLIKERTEK ÉS TERASZ BEÉPÍTÉS MUNKÁJÁRA 10 ÉV GARANCIÁT BIZTOSÍT.

Télikertek műanyag profilból, alumínium külső merevítővel, vagy alumínium télikert gyártása kivitelezése, beszerelése.

Téli kert? A felméréstől az átadásig, itt minden egy helyen! A tervező mérnökeink a vevővel egyetértésben tervezik meg a télikert gyártását, kivitelezését. Minden más termékeinkre: előtető, medence fedés, függönyfal, terasz beépítés esetében is a cég és a vevő érdekeinek megfelelően járnak el.

A tervezett télikertnél, teraszbeépítésnél figyelemben veszik minden lehetséges megoldásokat és tervezik meg a nyílászárókat, toló-bukó ajtót, harmonika ajtót, bejárati ajtót, erkélyajtót, ablakokat is. Magyarország területén díjtalan a télikert és más termékeink felmérése, ha már elfogadható árajánlatot kapott a vevő. Budapest és Pest megyében, ha szükséges egyből felméréssel is kezdhetjük a munkát a vevő kérésére. Végzünk télikert beszerelést Szlovákiában, Ausztriában, Németországban egyaránt.

Magyarország szinte minden nagy városaiban készítettünk már télikertet, pl: Budapest, Székesfehérvár, Veszprém, a Balaton környékén: Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Keszthely, Zamárdi, stb. Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Debrecen, Békéscsaba, Gyula, Szeged, Szolnok, Kecskemét, Salgótarján, Pest megyében: Érd, Szigetszentmiklós, Budaörs, Dunaharaszti, Budakeszi, Dunakeszi, stb. Pécs, Kaposvár, Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Sopron, és nagyon sok nagyvárosban.