Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00

Ajánlatkérés

Télikert ajánlatkérés, árajánlat oldal. Ajánlat kérés űrlapot kitöltve, kérhet ajánlatot. Gyártunk télikertet, medencefedést, előtetőt teraszbeépítést is.

Az ajánlatkérés nyomtatvány kitöltésével kérhet ajánlatot a termékeinkre. Töltse ki az árajánlat kérő űrlapot, melyet 24 órán belül válaszolunk. Az árajánlat kérés igényes  télikertre , egy medencefedésre , egy tetőt teraszra , egy kocsibeállóra. 

Kérjen ingyenes árajánlatot most! Alumínium, műanyag télikertekre, teraszbeépítésre , pergolára, nyílászárókra, medencefedésre, tetőtéri télikertre, teraszos kocsibeállóra itt kérhet ajánlatot.

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Kivitelezés helyszíne*:

  Télikert méretei*

  Hosszúság (eleje):
  Szélesség (oldala):
  Magasság (falnál):

  Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:  Üvegezés az oldalfalakban

  A tető borítása*

  Színe*:

  Megépítendő oldalak száma*:

  Tetőre szükség van?*:

  Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, egyéb információk, amit felhasználhatunk a télikert árajánlat készítésénél)

   

  Magyarország egész területére szállítjuk termékeinket , de gyártunk és szerelünk télikertet Ausztriában és Szlovákiában is. Ajánlatkérés ingyenes, majd egy kérés után ismerkedés után, ingyenes a felmérés, vele együtt egy szakmai tanácsadás, és felmérés szerint árajánlat kiadás is.

  Télikertet négy évszakban tudunk szerelni, ami négy évszakban használható. Az árajánlatkérése nem kerül pénzbe.

  Nagy profik vagyunk az országban a télikert nyílászárók tekintetében. ezért az árajánlatok kérése esetén meggondolandó a hőszigetelt télikert esetén, hogy építsünk és toló-bukó ajtót, harmonika ajtót esetleg előtér ajtót, erkély ajtót stb.

  télikert ajánlatkérés

  Ajánlatkérés

  árajánlat

  ajánlat kérés