Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00

Ajánlatkérés

Télikert ajánlatkérés, árajánlat oldal. Ajánlat kérés űrlapot kitöltve, kérhet ajánlatot. Gyártunk télikertet, medencefedést, előtetőt teraszbeépítést is.

Az ajánlatkérés nyomtatvány kitöltésével kérhet ajánlatot a termékeinkre. Töltse ki az árajánlat kérő űrlapot, melyet 24 órán belül válaszolunk. Az árajánlat kérés igényes  télikertre , egy medencefedésre , egy tetőt teraszra , egy kocsibeállóra. 

Kérjen ingyenes árajánlatot most! Alumínium, műanyag télikertekre, teraszbeépítésre , pergolára, nyílászárókra, medencefedésre, tetőtéri télikertre, teraszos kocsibeállóra itt kérhet ajánlatot.

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Kivitelezés helyszíne*:

Télikert méretei*

Hosszúság (eleje):
Szélesség (oldala):
Magasság (falnál):

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:Üvegezés az oldalfalakban

A tető borítása*

Színe*:

Megépítendő oldalak száma*:

Tetőre szükség van?*:

Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, egyéb információk, amit felhasználhatunk a télikert árajánlat készítésénél)

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Az ajánlatot a kérelem beérkezésétől számított 24 órán belül feldolgozzuk.

 

 

Magyarország egész területe szállítja termékeinket , de gyártunk és szerelünk télikertet Ausztriában és Szlovákiában. Ajánlatkérés ingyenes, majd egy kérés után ismerkedés után, ingyenes a felmérés, vele együtt egy szakmai tanácsadás, és felmérés szerint árajánlat kiadás is.

Télikertet négy évszakban tudunk szerelni, ami négy évszakban használható. Az árajánlatkérése nem kerül pénzbe. miért nem kérjen?

Nagy profik vagyunk az országban a télikert nyílászárók tekintetében. ezért az árajánlatok kérése esetén meggondolandó a hőszigetelt télikert esetén, hogy építsünk és toló-bukó ajtót, harmonika ajtót esetleg előtér ajtót, erkély ajtót , stb.

télikert ajánlatkérés

Ajánlatkérés

árajánlat

ajánlat kérés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük