Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
Hétfő-Péntek: 08:00 - 17:00

Alumínium télikertek a teraszra

Alumínium télikertek a teraszra a legjobb megoldás, keressen bennünket. Belga cég hőhídmentes profiljait használjuk télikert, teraszbeépítés, nyílászárókhoz.

Alumínium télikert a teraszra történő beépítés gondos tervezést igénylő feladatok. A télikert építés referencia összeállításunkkal szeretnénk az ön számára megmutatni milyen lehetőségeket rejt magában egy télikert. A terasz beépítéssel is remek lehetőséget kap télikert létrehozására.

Ajánlat kérés>>>> 

A referenciák megtekintésével megbizonyosodhat arról, hogy igen hasznos ha rászánja magát és beépítteti teraszát hiszen hasznos új élettérhez jut a segítségével és még az ingatlanpiacon is értékesebbé teheti otthonát a befektetéssel. A beépített teraszát vagy újonnan elkészült télikertjét a későbbiekben sokféle módon használhatja, hogy pontosan mire is, azt a mérete fogja leginkább befolyásolni.

Teraszának lezárása történhet úgy is, ha a meglévő tető megmarad.

Kérjen ajánlatot akár több változatra is.

Alumínium télikertek a teraszra
alumínium télikertek teraszra
aluminium-telikert
alumínium télikert
telikertek-a-teraszra
télikertek a teraszra

 

 

 

 

 

 

 

A télikertek gyártására ISO minősítésünk van. Teraszbeépítését amennyiben nagy fesztávot kell lezárni a tetővel (3m felett), akkor ajánlatos alumínium tartó vázakat tető gerendákat berakni. Műanyag profilból, már egyáltalán nem lehet alkalmazni. A statikai számításokat a mérnökeink ingyenesen kiszámítják.

Keressen bennünket az elérhetőségeinken. Kérjen árajánlatot.