Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
H-P: 8:00 - 17:00, Szo: 8:00-12:00, V: Zárva

Pergola kocsibeálló gyártása, szerelése. Akár pergolák, kocsibeálló, alumínium profilból gyártjuk, ami örökös. Profi szakemberekkel dolgozunk ISO minősítés szerint.

Pergola és kocsibeálló. Az autóbeállók és pergolák egy csoportba tartoznak, ám mégis más feladatot látnak el. Míg az autóbeálló, vagy ha úgy tetszik, a nyitott garázs csak a gépjárművünk csapadék és napvédelmére szolgál, addig a pergolák egy nyitott de mégis fedett tartózkodó helyiségnek számítanak. Akár pergolát, kocsibeállót, alumínium profilból gyártjuk, ami örökös.

pergola és kocsibeallo
pergola, kocsibeálló

 

Kérjen árajánlatot>>>>>

pergolák és kocsibeállók

Készülhetnek fából, műanyagból, alumíniumból és ezek kombinációjukból is. Hasonlóan a télikertekhez itt is használhatunk üveg vagy polikarbonát tető fedést is. Sokszor felmerül a kérdés, hogy az elkészült szerkezetek bizonyos idő elteltével tovább építhetőek -e?

Alapértelmezettként nem, ez különösen igaz a fa szerkezetekre, de bizonyos műanyag és alumínium rendszerek lehetővé teszik az ilyen irányú bővítést (például, ha szeretnénk oldalakkal ellátni). A pergolák és kocsibeállók. Lehet kétállásos kocsibeállót is kérni, mert az alumínium statikailag is kiváló anyag.

A kocsibeálló lehet sima vagy esetleg több beállásos kocsibeálló is, ugyanúgy választhat minket! Ez minden csak Öntől függ, ezen szerkezetek gyártása és szerelése minden helyben történik, így pontosan az Ön igényeinek megfelelő rendszert tudjuk legyártani és beszerelni! Az általunk készített alumínium szerkezetet bármilyen általunk elérhető színben lehet rendelni. A színekről kérem keressen minket itt! Elérhetőségek>

Alumínium pergola rendszer

A pergolák rendszere ALIVER rendszerelemekből építkezik. Fából készült függőleges pergolák elemei – alumínium tetőszerkezettel való lefedésére szolgál. Az alumínium profilok famintázatú felületkezelést is kaphatnak A profilok 16, 20 illetve 32 mm vastagságú üvegtáblák befogadására alkalmasak.

aluminium pergola
alumínium pergola

pergola és kocsibeálló felhasználása

Pergolák fedélszerkezete, nyitott oldalú teraszfedések.

pergola-rendszer
pergola rendszer

Pergolára lehet tetőt is tenni.

Ez a termékcsoport rendszeridegen acél- illetve faszerkezetek burkolására, kiegészítésére szolgál. pergola és kocsibeálló. A profilok fautánzatú felületkezelést kaphatnak. A kitöltés egy- vagy kétrétegű üvegtábla illetve polikarbonát tábla lehet. A rendszer tetőablak befogadására is alkalmas. Pergola kocsibeálló.

Felhasználás

A felhasználása az udvaron belül bárhol történhet, ennek gyártására és szerelésére ISO minősítésünk van.

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>