Télikert Debrecen településen és egyéb munkáink, referenciánk, teraszra előtető, medencefedés, teraszbeépítés, kocsibeálló, nyílászárók képekben is. Az egész országban dolgozunk és egyre több megrendelés érkezik az UNIÓ országaiból is. Minőségi munkáinkat bizonyítja az ezernél is több referencia és az ISO minősítésünk.

Debrecen településen végzett munkáink, referenciánk, télikert, terasz előtető, medencefedés, teraszbeépítés, kocsibeálló, nyílászárók képekben is.

Magyarország minden nagyvárosában készítettünk már valamilyen munkát, ami télikert és egyéb más termékeink gyártása, szerelése megtörtént. Debrecen és Debrecen környékén is nagyon sok munkáink vannak tervezve, beépítve.

Tervezőink az árajánlat kiadást követően, helyszíni felmérést végeznek, a kért télikertet, teraszbeépítést, előtetőt, kocsibeállót, medencefedést a vevőinkkel részletesen átbeszélik, amivel a szakmai tanácsadás segítséggel, a végleges gyártási méretek is felvételre kerülnek.

Alumínium télikert drágább a hibrid megoldással készült, azaz műanyag profil alumínium külső merevítővel ellátott télikerttől, de nagyobb télikerteket, csakis alumínium profilból erre a célra tervezett elemeket lehet tervezni.

Kérjen a tervezőinktől segítséget ezzel kapcsolatosan, nehogy olyan télikertet vásároljon, amire nincs is engedélye a gyártónak. Nekünk van engedélyünk a télikert gyártásra, és ISO minősítés szerint dolgozunk. Télikert Debrecen településen is van referenciánk.

telikert-debrecenben
télikert debrecenben
aluminium-telikert-uvegtetovel
Alumínium télikert üvegtetővel
alu-telikert-harmonika-ajtóval
Alu télikert harmonika ajtóval
debrecen-telepulesen-vegzett-munka
Debrecen településen végzett munka

 

 

 

 

 

 

 

Télikertek alapanyagának kiválasztása sok mindentől függ.

A télikert tetőt szükséges akkor is alumíniumból készíteni, ha az oldalfalak műanyagból vannak, mivel alumínium tartó szarufák, statikailag  megfelelnek minden tető forma kialakításának. Az alumínium nem csak statikailag, formai kialakíthatósága megfelel a követelményeknek, hanem színféleség számos variációja is lehetséges, közte akár fautánzatú színek is.

Az alumínium az időjárásnak kitűnően ellenáll    Élettartalma nagyon magas.

Alumíniumból készült nyílászárók nagy szabadságot adnak a tervezéskor a nyitásmódok kiválasztásánál. Harmonika ajtó, toló-bukó ajtó, erkélyajtók, stb.

.   Miért érdemes minket választani?

  • Sok éves tapasztalat a télikert gyártásában
  • Sok referenciánk van, 1000 feletti télikert.
  • Sok bemutató mintadarab van az irodánkban.
  • Van telephelyünk, ahol a télikerteket gyárthatjuk.
  • Több éves garanciavállalás
  • Ingyenesen készítünk árajánlatot, látványtervet,

Ingyenes szaktanácsadás és felmérés.

Köszönjük, hogy végignézte a Télikert Debrecen településen végzett munkáink oldalunkat. Keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Telefon: 06 20 336-0643, email: partnerdoors@gmail.com