Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
H-P: 8:00 - 17:00, Szo: 8:00-12:00, V: Zárva

Télikert képek

A télikert képek is igazolják a szép munkáinkat, ISO minősítéssel rendelkezünk a termékeink gyártására és szerelésére. Kérjen árajánlatot.

télikert képek
alumínium télikertek teraszra

 

 

 

 

 

 

 

Télikert képek

A Partner-Doors Kft. mintegy 2 évtizede foglalkozik télikert, terasztető, előtető, kocsibeálló, medencefedés tervezésével, gyártásával és beszerelésével. Ez alatt az idő alatt több, mint 5000 megrendelést és szerelést teljesítettünk vevőink legnagyobb elégedettségére. Tekintse meg Ön is referenciamunkáinkról készült télikert képek-et. Magyarország teljes területén dolgozunk, így bárhol is van ingatlanja, házhoz megyünk

Keressen minket bizalommal és a további referencia képeinket erre a linkre kattintva tekintheti meg!  További képek>

Ajánlatkéréstől az átadásig

A folyamatnál mi sem egyszerűbb: kérjen tőlünk e-mailben ingyenesen ajánlatot a beépítendő terület méreteinek megadásával és lehetőség szerint fényképek feltöltésével. A helyszínről készült képek nem kötelezőek, azonban szakértő mérnök kollégáinknak nagy segítséget nyújtanak a minél pontosabb és relevánsabb tervezés árajánlat készítésében. Téli-kert képek. A beérkezést követően kollégáink egyike küld Önnek egy előzetes árajánlatot a megadott méretek alapján. Abban az esetben, ha az előzetes árajánlat szimpatikus Önnek, következhet a szintén ingyenes helyszíni felmérés. A helyszínen történő egyeztetés során átbeszéljük Önnel a részleteket és a kivitelezési lehetőségeket, ezen alkalommal adunk ingyenes szaktanácsadást. Ezt követően lehet megkötni a szerződést, melytől számítva Ön pár héten belül élvezheti saját, egyedi télikertjét családjával.

Tekintse meg referenciamunkáinkt, a téli-kert képek önmagukáért beszélnek. Ezen kívül várjuk Önt irodánkban, mely egyben bemutatótermünk is. Örömmel állunk rendelkezésére egy előzetes és ingyenes szakmai tanácsadással is, mely után Ön is könnyebben tudja meghozni a megfelelő döntést minden tekintetben. Akár télikert képek alapján, vagy további referenciamunkáink alapján, végül Ön is meg fogja találni az ingatlanjához tökéletesen illő és az elvárásainak minden tekintetben megfelelő, egyedi télikertjét. 

Télikert méretei*

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Következő oldalunkon láthatja: Alumínium télikertek!

                                                                 Alumínium télikertek teraszra

                                                                Alumínium télikertek a házhoz

A sok referencia képek, télikert képek is a biztosítéka annak, hogy kiváló minőségben gyártjuk a termékeinket, előtetőt, medencefedést, télikertet, kocsibeállót, teraszbeépítést.

Tekintse meg képeinket>>>>>>>

telikert fuzesabony
télikert füzesabony

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>