Télikert és terasz beépítés
1205 Budapest, Határ út 83.
+36 (20) 336 0643
H-P: 8:00 - 17:00, Szo: 8:00-12:00, V: Zárva

Alumínium télikert gyártás

Alumínium télikert gyártás, szerelés, profi csapattal. A legjobb minőségi télikertek alumíniumból készülnek. Alumínium profilokból készítjük a termékeinket.

télikert vál
Télikert Vál

Alumínium télikert gyártás és szerelése ISO minősítéssel, 20 éves tapasztalattal, profi csapattal. A legjobb minőségi télikertek készültek alumíniumból. Alumínium profilokból készítjük a medencefedést, kocsibeállót, előtetőket, pergolát, teraszbeépítést. Kisebb teraszbeépítést lehet műanyagból, külső alumínium ​​merevítővel építeni.

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Kivitelezés helyszíne*:

  Télikert méretei*

  Hosszúság (eleje):
  Szélesség (oldala):
  Magasság (falnál):

  Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)*:  Üvegezés az oldalfalakban

  A tető borítása*

  Színe*:

  Megépítendő oldalak száma*:

  Tetőre szükség van?*:

  Üzenet (nyílászárók elhelyezkedései és fajtái, egyéb információk, amit felhasználhatunk a télikert árajánlat készítésénél)

  Alumínium télikert gyártás. Színek tekintetében nagy a választási lehetőség.

   Amennyiben az Ön ingatlanjához a fa anyag illik a legjobban, akkor is a legjobb helyen jár! Fautánzatú színek is választhatóak, mely 100%-ban illik az ön otthonához is. Képzett mérnökeink adnak tájékoztatást a gyártóknak, statikus megoldásokra, árra, kialakításokra stb. ezért érdemes minket személyesen meglátogatni az irodában, vagy kérjen személyes találkozót az ingyenes szakmai tanácsokra, felmérésre.

  kép

  A Télikertről

  A télikert, megépítése mellett számos hasznos élményt kínál: hasznos négyzetméterekkel gazdagítja és látványossá teszi az apartmanunkat, egész évben zöld oázisként funkcionál és valószínűleg ez lesz otthonunk kedvenc helyisége.

  Ha egy télikert kialakítása mellett döntünk biztosítjuk a napsütést, a csodálatos növényeket, nyitott tereket és az ingyenes napenergiával melegített helyet. Alumínium télikert gyártás. A legfontosabb azonban, hogy ez a világos zóna egyedi életminőséget nyújt használóinak.

  Manapság a télikertek már többet jelentenek a növények elhelyezésénél.
  A profil– és üveggyártásban végbement fejlesztésnek köszönhetően napjaink üvegszerkezetei tökéletesen megfelelnek minden igénynek. Az öröm azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha a télikert formája és berendezése is megfelel az elképzeléseinek.

  Különösen azok a házak és lakások, melyek helyiségei csak az alapvető igények kielégítésére szolgálnak, könnyedén és szépen bővíthető egy-egy üvegszobával. Az alumínium télikert gyártása és annak profija az Aliplast Belga cég.  Az illető nem nyugszik meg, ha a télikert nem kapcsolódhat közvetlenül egy lakótérhez. A folyosóhoz vagy a lépcsőházhoz hozzáépített helyiség ugyanolyan jó és izgalmas megoldást kínál.

  alu télikert és tető szerkezet
  alu télikert és tető szerkezet
  alu armónika ajtó
  alu armónika ajtó
  alumínium télikert gyártás
  Alumínium télikert gyártás

  Az alumínium télikertek egyik szépsége lehet, egy nagy távolságot áthidaló harmonika ajtó, aminek nagy üvegfelületei fényt és napfényt engednek a házba, ami szinte bármelyik lakásnak előnye lehet. Tévedés azt gondolni, hogy csak egy déli tájolás jöhet számításba. Ha egy télikertet a tölthető funkciót szem előtt tartva alakítunk ki, mindegyik tájolásnak megvan a maga előnye.
  A télikert lehet önálló helyiség, de lehet nyitott tér, amely a központi részhez kapcsolódik. Két alapvető kritériumnak azonban meg kell felelnie, hogy egész évben rendelkezésünkre álljon: az építménynek hőszigeteltnek kell lennie. 

  Alumínium télikert gyártása a funkcionalitás szempontjai alapján

  Étkezőként remek lehet egy télikert, hiszen egy vacsora alkalmával úgy érezzük magunkat, mintha este a szabadban egy csillagos ég alatt ülnénk asztalhoz. A reggelek pedig üdítő ébresztőként hatnak.
  Az északi fekvésű télikert ideális munkához, mivel a nap folyamán a diffúz fény egyenletesen oszlik el.

   

  Alumínium télikert gyártás, de hol lehet megépíteni?

  Sok lehetőségünk van télikert kialakítani. Természetesen önálló családi ház esetén van a legkönnyebb dolgunk. Ekkor egyszerűen hozzátoldjuk a meglévő épületet. De ha panellakásunkhoz tartozik egy aprócska balkon, már akkor érdemes elgondolkodnunk az építésen. Társasházak tetőterének építése, új építésű lakások nagyobb teraszára lehet télikert, vagy egy régi bérház gangos részére is megoldható a leválasztás.

  Alumínium télikert a teraszra >>>>

  Alumínium télikert a házhoz >>>>